Меню
Підписка на новини

Введіть ваш E-mail:

Опитування
Як вам навчання в ліцеї?
Всього відповідей: 1355
Архів записів

Головна » 2019 » May » 30 » Практика група №34/16
14:58
Практика група №34/16

Професія «Кухар» необхідна та актуальна в усі часи, оскільки без їжі людина не може існувати ні на землі, ні на морі, ні в космосі. Сучасний кухар має бути справжнім професіоналом, дієтологом, технологом, мати талант художника, вишуканий тонкий смак, гарну образну пам’ять та почуття міри. Поєднуючи чотири основних смаки, використовуючи широку гаму пахощів та ароматів, майстер-кухар володіє таємничістю впливу ароматно-смакових компонентів їжі на емоційну сферу людини.

З 08.04.2019р. учні групи 34-16 працюють на підприємствах міста на виробничій практиці за професією «кухар».  Поєднуючи теоретичні знання з практичними навичками, учні старанно тренуються, набувають умінь в приготуванні різних страв, закріплюють свою майстерність. Допомогають їм досвідчені наставники.

  

 

 

Ніяке вивчення рецептів не замінить спостереження за процесом приготування страв. Тільки так - довгий час працюючи поруч з майстром - можна оволодіти секретами ремесла. І чим раніше юний кулінар почине навчання, тим більших результатів, він досягне.

Переглядів: 229 | Додав: Info | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук на сайті
Голосування

Життя сайту
Статистика