Меню
Підписка на новини

Введіть ваш E-mail:

Опитування
Як вам навчання в ліцеї?
Всього відповідей: 1355
Архів записів

Головна » 2019 » October » 17 » Підсумковий урок в групі 44/16 з предмету «Технології приготування їжі з основами товарознавства»
17:45
Підсумковий урок в групі 44/16 з предмету «Технології приготування їжі з основами товарознавства»

Завданням викладача спеціальних дисциплін є не лише сформувати в учнів професійні знання, але і розвивати логічне мислення, технічну та художню уяву, які згодом відобразяться в успіхах та досягненнях вихованців у їх дорослому самостійному житті.

 

17.10.2019р. відбувся підсумковий урок в гр.44/16 з «Технології приготування їжі з основами товарознавства». Тема уроку: ««Технологія приготування дріжджового тіста та вироби з нього».

Проходив урок під гаслом « Ви повинні любити те, що готуєте

і любити людину, для якої готуєте»

( А.Шапель)

Урок проводився у вигляді віртуального майстер – класу, як  подорож до цеху теоретичних знань. Учні демонстрували домашнє завдання такі як презентація, відео, пояснювали та відповідали на різні питання, перевіряли знання теми цікавими методами.

 

Урок проводили викладач спецдисциплін Мосіна Т.М. Крім перевірки знань, підтримання учнів, організації уроку, вона надавала цікаві поради учням, провела віртуальний майстер – клас з приготування святкової страви «Різдвяний віночок». Наприкінці уроку всі присутні подивились та про дегустували вироби з опарного та безопарного тіста, які команди учнів приготували вдома. Урок пройшов в цікавій дружній обстановці.

 

 

 

Переглядів: 319 | Додав: Info | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук на сайті
Голосування

Життя сайту
Статистика